Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Weinig vogel en veel landschap, dat zonder vogel wel saai is maar toch nog wel overeind blijft. Goede invulling van de maandopdracht, maar is het naar mijn mening net niet.

nou frans, om bij deze foto te zeggen "net niet" vind ik niet op zijn plaats. prachtige tarwe, mooie diepte mede dankzij de uitschietende aren en het blaadje rechts, mooie plek waar het beest zit te zingen, je oog trekt er meteen heen.
dit is een mooie foto, de vogel is toch echt wel beduidende meerwaarde in het mooi weergegeven landschapje.

Wat mij betreft voldoet de foto aan de maandopdracht. Het saaie graanlandschap wordt hier duidelijk spannender gemaakt door de aanwezigheid van de kwik. de beide tesamen geven de leefomgeving van deze vogel goed weer. Misschien neit zo spannend maar dat is dan ook alles wat ik als commentaar op deze plaat kan leveren en is nog onderhevig aan smaak ook. Wink

Op een geweldige manier aan de opdracht voldaan.
De vogel onderbreekt heel mooi het monotome graan en springt er door zijn kleur goed uit.
Sterke compositie en juiste scherpte.
Complimenten, Sytze.

Vind het standpunt heel sterk zo met de onscherpte/scherpte op de voorgrond, je oog wordt ahw het beeld ingetrokken naar de vogel toe, die op de goede plaats is "neergezet".


Groet Dick.

Helaas zie ik in deze mooie foto te weinig van zijn leefomgeving.

Prachtig, hij heeft twee halmen nodig om niet weer terug te zakken. In zo'n akkerlandschap is dit ook vaak het enige wat je waarneemt, uitgestrekte vlakte met graan en dan opeens een Gele kwik.

Prachtig Peter, hier ben ik ook mee bezig geweest echter bij mij zaten de kwikken steevast te ver weg of ik had te slecht licht. In mijn optiek is dit hét landschap van de gele kwik, dus in dat opzicht voldoet het prima aan de opdracht. Daarnaast de uitvoering meer dan goed met alle aandacht die toch naar de vogel gaat.

Michel

herkenbaar beeld .Was vast goed toeven in en om het oude vestingsdorp.

Fijne plaat om naar te kijken. De vogel geeft absoluut meerwaarde aan het geheel.

@ Werner:

Maar een rating krijgt de foto niet? Shocked

op zich een mooie,maar had toch liever iets meer beeld-en dan maar onscherp-beneden gezien. nu zit er boven, in mijn ogen dan, wat te veel en ziet de foto er echt bijgesneden uit

:
 
Page 1 of 1