Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Hier worden echt alle zeilen bijgezet om nat te worden!
Heerlijke actiefoto, eend gaat wel wat 'verloren' in al dat aqua geweld.
Groet Sytze.

helder licht, leuke houding van de kop, leuk dat het hele beeld vol spetters zit. net iets meer flapperhouding van de eend had gemogen.

Een hoop actie in deze plaat, mooi scherp, leuke plaat.
Ben.

Veel spetters, scherp en toch mist er iets in mijn ogen dat maakt dat dit voor mij geen favoriet is.

Voor mij mist er ook iets. Kan niet echt contact krijgen met de vogel.

Ik vind dit een hele goeie, vooral omdat het hele beeld vol met waterdruppeltjes is. Ik vind het ook mooi dat de waterdruppeltjes zelfs voor de Kuifeend hangen. Misschien dat het hevige gespetter achter de vogel iets teveel, of te scherp is.

Lekkere spetterende actie. Goed scherp.
Druppels druipen bijna van het beelscherm af.

gr
Jaco

Mooi spettergeweld; hele hele beeld is ermee gevuld. Scherpte is prima en belichting niks mis mee.
Beeld geeft wel de indruk (door de houding van de vogel) van een eend die probeert weg te komen (zie het weggetrapte water achter de vogel) en iets minder van een badderend exemplaar, ondanks de vele spetters.

Ik heb een serie gemaakt, deze eigenlijk gemaakt om het vele water.
Deed dit meerdere malen dat hij zo vooruit ging.

Mooi, Zij is zo enthouiast bezig dat ze haar eigen nevel van spetters veroorzaakt. (heb je de lens weten droog te houden)

een beeld geheel gevuld met spetters. ik vind het erg fraai. dacht in de thumb trouwens dat het een dodaars was! mooi licht en erg prettige kleuren.

Een van de betere inzendingen. Meer dan voldoende spetters, lekker scherp en een van de weinigen met mooi licht (was je wel in nederland?). Een van de kanshebbers.

Heerlijke spetterplaat. Druppels overal. Van mij had ook de eend wel ietsjes meer actie mogen hebben, nu mist er net iets.

Ben het niet eens dat er meer actie mocht zitten in de eend. De actie zit wellicht teveel achter de waterdruppels, maar de hoeveelheid spetters duidt op actie!! Voor mij een hele goede!

Ongetwijfeld één van de beste badderfoto’s. Leuke soort, veel spetters (het lijkt wel of je door een glasplaat met druppels kijkt). Heel mooi gedaan.

Mooi spetterend wijfje Kuifeend, opdracht heel behoorlijk vervuld, één van de kanshebbers!

Een lekkere badderfoto met een enorm watergeweld, voor mij een kanshebber.

Wel veel actie van de eend om zo snel mogelijk uit bad te komen.
Goede opname met veel gespetter.

Het water stroomt van de monitor af. Prachtig gevuld met spetters, maar de vogel wel scherp. Compositie had wat spannender gemogen,

mooie scherpe foto, maar ondanks het vele water geeft deze mij niet echt het gevoel van badderen.

Veel opspattend watergeweld, maar ik betwijfel of dit een badderende kuifeend is; het lijkt er meer op of de eend er vandoor gaat. De kwaliteit van de foto is wel een pluspunt.

:
 
Page 1 of 1