Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

3 nominaties en geen enkel commentaar, niks toelichten wat er dan wel zo mooi aan die foto is, en ja, ik weet het wel, dat is 9 jaar geleden, op 3 dagen na.
Toen was het allemaal anders he.
Zou je nu werkelijk willen dat deze niet meer in de database staat?
Die heerlijk koele kleuren, die spannende achtergrond waar ook neat image niet alle ruis uit heeft weten te halen, en die juist daardoor nog wat extra dramatisch meehelpt om de aandacht naar het baardmanbeest te trekken, samen met het riet?
De eerlijke onscherpte die je ook zou aantreffen bij de afdrukjes die in de analoge tijd in soortgelijke omstandigheden zouden zijn gemaakt?
Het zet me toch aan het denken: we willen het allemaal wel erg scherp he, en erg glad, geen frubbeltje ruis, alles perfect.
Peter, als je deze nu rechts net wat meer ruimte had gegeven, dan had ik het gewoon aangedurfd op het nominatieknopje te drukken!
Maar je hebt gelijk - een mens moet de vrijheid hebben zijn kiekjes uit de database te verwijderen als hem dat belieft.
(Nog leuker zou zijn als je je foto's er ook in mag zetten naar eigen goeddunken, maar ik denk dat ze daar nog niet aan toe zijn Laughing Cool Laughing Cool

grtz, josephine Angel

@josephine

geen woorden vuil maken aan zo'n lelijke foto Wink

ennu, je denkt toch niet dat marcel vd tol kwaliteit in deze foto zag? hij zag toen wat ik nu ook zie: de vogel staat er op, de vogel is niet ontzettend onscherp, en daar houdt het helemaal mee op.
als je kon zien wat een 'nominatie' toen betekende, zou je misschien een vriendelijke '6' herkennen.

op een afdruk zag het er redelijk uit. na scannen toont het digitaal zoals hierboven: waardeloos.

Het goede nieuws van deze foto is dat dit een vd argumenten was waardoor een D70 niet heel lang meer op zich liet wachten.

yep
de eerste upload die ik deed kreeg ook nominaties, iets wat mji bijzonder verheugde.
Ook een zesje, denk ik ongeveer, was het toen. Kan ook zijn dat het maar 1 nominatie was hoor, maar ik was meteen overtuigd van mijn kwaliteiten ... en die van de trouwe S5000 van fuji.
grtz, josephine

:
 
Page 1 of 1