Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Mooi geworden Jeroen, met Nikon lukt het ook best! Ben benieuwd of bij hoge sluitersnelheden de stabilisatie nog meespeelt en in hoeverre er kwaliteitsverschillen zijn tussen Canon en Nikon. Afgelopen donderdag op de Hendrik Karssen waren beide merken vertegenwoordigd, in principe een mooie testcase. Overigens staat er in het Tijdelijk Album een foto van een horde noordse stormvogels die in noord Noorwegen bij de boot kwam toen we gingen voeren. In dat opzicht was het op het Friesche Front wel erg rustig.

Bedankt voor je commentaar Martijn. Ik heb me dat ook afgevraagd, of je bij hoge sluitertijden van 1/1000 of minder inderdaad nog het effect van stabilisatie zal merken. Ik denk zeker dat het op het Friese Front drukker kan zijn dan dat wij meemaakten. Desalniettemin een heuglijk dagje, vond ik.

Ha Jeroen,

Het lijkt op mijn scherm of de kop nogal onscherp is. Ik heb de laatste tijde ervaren dat het heel erg van de monitor af kan hangen of een foto scherp oogt of niet. Misschien is dat nu ook het geval ??

Groeten Michel

Hoi Michel,

je hebt denk ik gelijk dat de scherpte iets voor de kop ligt.

groeten, Jeroen

:
 
Page 1 of 1