Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

He tvorsouw. Ben trots op je dat je dit durft. Die van mij zouden er echt niet doorheen komen Wink Maar ik beloof je dat ik het ook een keer ga proberen...dat met die lange sluitertijd bedoel ik Very Happy Grappige plaat wel Surprised

Vind hem ook leuk. Had hem nog veel beter gevonden als die schuine witte lijnen er niet in zaten. Groet, Corstiaan

Erg mooi, een impressie van beweging. Hulde voor de fotograaf die dit durft te plaatsen en hulde voor de moderatoren dat ze hem doorlaten.

Extra veel waardering omdat dit ook nog bewust is gedaan.

je eerdere was bij toeval? maar in mijn herinnering sterker.
http://www.birdpix.nl/album_page.php?pic_id=23668
en dat vind ik nog steeds, het wit is sterker aanwezig. het groen is frisser.

toch mijn compliment. het is hondsmoeilijk beweging stevig, maar mooi vast te leggen.
er staat een hert (meen ik) op nederpix van uh... (adri toch?) die ook met beweging speelde en won. morgen even opzoeken.

» Last edited by peter wijn on Thu 16 Nov 2006, 22:25; edited 1 time in total

Deze had van mij ook in het gewone album mogen staan De zwanen staan er herkenbaar op.en de beweging is erg mooi [bewust] vastgelegd.

Beweging suggereren in onscherpte valt heel erg tegen kwa moeilijkheid.
Dit is nog nietwat het moet zijn nmm maar toch wel een verrekt leuke poging.

Het zou nmm nou eens een echt fotografisch interessante maandopdracht kunnen zijn en uitermate geschikt om met vogels te doen.

Vind dit een erg mooie plaat. Zeker iets anders als anders, maar dat maakt hem zeker niet minder mooi. Goed inderdaad dat je het aan hebt gedurft hem in te sturen en mooi dat hij geplaatst is.

@Egon: Zou inderdaad leuk zijn om hier een maand mee te stoeien, ben alleen bang dat je dan nauwelijks inzendingen krijgt voor de opdracht. De laatste keren zijn het er al weinig, en hierdoor zou het waarschijnlijk nog minder worden. En dat kan niet de bedoeling zijn van de maandopdracht.

:
 
Page 1 of 1