Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

verdorie....voor wanneer moeten die foto's ingestuurd? Ik kan geen foto's meer uploaden,limiet bereikt...maar had nog een foto van een Brandgans&Kolgans&Grauwe Gans.....3 in 1 dus...is dit de laatste dag?

Qua overall scherpte is dit een van de beter foto's uit de serie.
Het sluit ook aan bij de gegeven opdracht, maar juist dat aspect spreekt mij in deze foto op een of andere manier toch niet zo aan.
De zittende Rietgans voegt niet zo veel toe.

Mooie plaat is het geworden. Is mij niet gelukt om een goede in te zenden.
Ik kies voor deze.
Proficiat.

Groet, Tim

Ik kies ook voor deze...

Leuk beeld Smile Een stoere Grauwe stoer als bodyguard.

Foto's met meerdere ganzen zijn vaak een beetje rommelig. Deze juist niet. Goed scherp ook. Toch vind ik hem net niet spannend genoeg.

leuke foto, voldoet aan de opdracht, maar op de 1 of andere manier mis ik toch iets.

Voldoet uitstekend aan de opdracht: tenminste twee soorten die er op deze foto beide ook nog haarscherp opstaan. Vind het drinken van de kleine rietganzen verder mooi vastgelegd. De onscherpe rietgans stoort mij niet maar geeft juist wat diepte aan de opname.

Op zich doen ganzen in een grasveld mij niet zoveel, omdat ik zelf meedoe kan ik het niet maken om niets te schrijven vandaar:

Het drinken is leuk.

hi rudi.
technisch de beste. qua compo kies ik misschien toch voor je buurman.
vooral omdat ik op links ruimte mis voor de linker drinkebroer. compliment, jij hebt een (prima) inzending.

Erg moeilijk om voor deze opdracht commentaren te geven omdat ze puur qua opdracht al snel voldoen al betekend dat niet dat het een eenvoudige opgave was; weet ik uit eigen ervaring.
Deze voldoet dus ook en is een leuk extra aspect dat het geen al te algemene soort wat er op staat maar ja; daar moet je dus eigenlijk weer langsheen zien te kijken.

En van de kanshebbers van de maandopdracht waaraan echter weinigen de moeite deden om deel te nemen. Blijkbaar was de opdracht wel onderschat... ganzen zitten immers graag in familieverband dicht bij elkaar Wink
Groet
Roland

:
 
Page 1 of 1