Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by
Birdpix.nl Forum Index -> Nieuws / News


NIEUW: HANDBOEK VOGELFOTOGRAFIE

 
Post new topic   Reply to topic
View previous topic :: View next topic  

Author
Message
Daan Schoonhoven


Gender: Male
Age: 48
Joined: 14 Jul 2003
Posts: 2659
Location: Nijkerk
Offline

View user's profile Send private message Visit poster's website
PostPosted: Sat 11 Sep 2021, 13:29    Post subject: NIEUW: HANDBOEK VOGELFOTOGRAFIE
Tien jaar geleden maakten we van Birdpix het Praktijkboek Vogelfotografie, het allereerste boek waarin het overdragen van kennis en ervaring over vogelfotografie centraal stond. Niemand had kunnen bevroeden dat dit boek tien jaar lang onverminderd populair zou blijven en hét standaardwerk over vogelfotografie zou worden.

In tien jaar tijd verandert er een hoop. De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel, het online landschap ziet er compleet anders uit en de kennis over vogelfotografie is enorm toegenomen.

Daarom is er nu het HANDBOEK VOGELFOTOGRAFIE.Opnieuw geschreven door een team van zes bekende Birdpixers. Het zijn: Hans Overduin, Chris van Rijswijk, Marcel van Kammen, Thijs Glastra, Arno ten Hoeve en Daan Schoonhoven.

Het Handboek verschijnt eind september. Je kunt het nu alvast bestellen met € 4,- pre-order korting én gratis verzending (binnen BE en NL). Je betaalt slechts € 35,90.

Dit Handboek Vogelfotografie voorziet in de behoefte van een nieuw actueel boek dat alle aspecten van de vogelfotografie beschrijft en verbeeldt. Geen bijgewerkte versie van het oude praktijkboek, maar een geheel nieuw boek, vanaf scratch opnieuw samengesteld. Alle inhoud is speciaal voor dit boek geschreven, op een nóg grondigere manier, zodat het de naam handboek waardig is.

Voor alle informatie, binenwerkpagina's en om te bestellen: https://webshop.natuurfotografie.nl/product/handboek-vogelfotografie/
Back to top
Reply with quote
 
Display posts from previous:   
   Birdpix.nl Forum Index -> Nieuws / News

 
Post new topic   Reply to topic
Page 1 of 1


Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum