Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by
Birdpix.nl Forum Index -> Nieuws


Grote kijker en telescopenshow 20 april

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
View previous topic :: View next topic  

Author
Message
Daan Schoonhoven


Gender: Male
Age: 50
Joined: 14 Jul 2003
Posts: 2683
Location: Nijkerk
Offline

View user's profile Send private message Visit poster's website
PostPosted: Fri 04 Apr 2008, 10:38    Post subject: Grote kijker en telescopenshow 20 april
Cameraland organiseert op 20 april een grote kijker- en telescopenshow bij bezoekerscentrum "De Hoep" in het Noord-Hollands duinreservaat, vlakbij Castricum.

Van 11 uur tot 16 uur zullen er allerlei stands van organisaties en importeurs en fabrikanten aanwezig zijn. Ook excursies, lezingen en workshops worden gehouden.

Voor het eerst zullen de nieuwe HD kijkers van Leica ruim voorradig zijn. 'De perfectie bereikt' dat is wat ze bij Leica zeggen van hun vernieuwde assortiment met de HD kijkers, kom langs en overtuig jezelf van de zeer hoge kwaliteit, daarnaast vertelt de importeur je graag over het geheel vernieuwde service-systeem van Leica Optics.

Ook Gitzo zal aanwezig zijn. Zij hebben deze dag een aantal zeer spectaculaire aanbiedingen met kortingen die kunnen oplopen tot ruim 325 euro! op de normale adviesprijs.

Birdpix zal ook op deze dag aanwezig zijn en uitleg geven over fotografie en digiscoping. Een dummy van het nieuwste Birdpixboek zal zijn in te zien en bovendien komen we nog met een andere primeur.

Kijk voor meer informatie op: http://www.cameraland.nl/content/view/31/47/

Het bezoekerscentrum ligt middenin het Noord-Hollands Duinreservaat aan de Zeeweg naar Castricum aan Zee, tegenover restaurant Johanna’s Hof en schuin tegenover de Kennemerduincamping Bakkum. De verrekijkershow bevindt zich achter het hoofdgebouw.

Adres
Johannisweg 2,
1901 NX Castricum

Routebeschrijving
Openbaar vervoer
Bezoekerscentrum De Hoep is vanaf NS-station Castricum bereikbaar met de treintaxi. Voor een uitgebreider openbaar vervoer reisoverzicht verwijzen wij u naawww.9292ov.nl Uiteraard kunt u ook uw fiets meenemen. Het is ongeveer een kwartier fietsen. Er is een (onbewaakte) fietsenstalling.
Eigen vervoer
Volg de A9. Kies afslag ´Uitgeest, Castricum, Zaandam.´ Volg daarna steeds de richting Castricum over de N203. Houd vervolgens de richting Castricum/Castricum aan Zee (N513) aan. Vanaf hier wijzen ANWB-borden u de weg naar De Hoep. Voor een uitgebreider reisoverzicht van deur tot deur verwijzen wij u naar www.routenet.nl
U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van De Hoep, mocht dit vol zijn dan kunt u aan de overkant van de weg (betaald) parkeren op het terrein van Camping Bakkum. Er is ook een (onbewaakte) fietsenstalling.
De Hoep is rolstoeltoegankelijk.
Back to top
Reply with quote
 
Display posts from previous:   
   Birdpix.nl Forum Index -> Nieuws

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
Page 1 of 1


Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum