Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by
Birdpix.nl Forum Index -> Nieuws


Kom naar de PiXperience op 12 februari

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
View previous topic :: View next topic  

Author
Message
Daan Schoonhoven


Gender: Male
Age: 50
Joined: 14 Jul 2003
Posts: 2683
Location: Nijkerk
Offline

View user's profile Send private message Visit poster's website
PostPosted: Wed 12 Jan 2011, 21:39    Post subject: Kom naar de PiXperience op 12 februari
Hierbij een update over het programma van de PiXperience. Binnenkort volgt het totale programma.

De PiXperience is een veelzijdig natuurfotografie evenement voor iedereen met passie voor natuurfotografie. Lezingen, presentaties, workshops, demonstraties, seminars. Ontmoeten, delen, vragen, antwoorden. Kortom, een inspirerende dag voor iedereen die geďnteresseerd is in natuurfotografie.

Er is keuze uit maar liefst 5 parallelle programma’s over allerlei aspecten van natuurfotografie. Je kunt tijdens de PiXperience je eigen programma samenstellen.


1 Hoofdprogramma
Het hoofdprogramma bevat interessante lezingen van o.a. Martijn de Jonge, en Bart Siebelink over grenzen verleggen in je eigen fotografie. Ook zijn er presentaties, zoals de boekpresentatie van Birdpix 7 en de prijsuitreiking van de jaarlijkse fotowedstrijden. Een ander hoogtepunt wordt het onderdeel “Moderator for one day”, waarbij jij voor even op de stoel van de moderators kunt zitten.

2 Seminars
Met het seminar-programma wordt ingezoomd op diverse facetten van natuurfotografie, zoals filtergebruik bij landschapsfotografie, groothoekfotografie van vogels, filmfuncties van de Canon spiegelreflex camera’s, efficiënte fotobewerking, en het gebruik van Nikon Capture.

3 Fotolezingen
In de bioscoop zijn er de gehele dag 20 minuten-lezingen van gebruikers, onder wie Jan van der
Greef over artistieke manieren van natuurfotografie , Karel Mauer over vogelgedrag, Bas Breetveld over vossenfotografie en ethische vragen daarbij, Vincent Rijnbende over onderwaterfotografie en Peter Wijn en Peter van Rij over vogels van Oman. Kijk op de website voor alle 12 fotolezingen!

4 Demonstratie workshops
In de beslotenheid van de regentenkamer vinden workshops plaats over heel specifieke vormen van natuurfotografie zoals onderwaterfotografie, 3D-macro, digiscoping en macrofotografie met behulp van de MP-E 65 en Twin Lite Flash. Natuurlijk is er een‘meet en greet’ met de moderators en kun je ze persoonlijk vragen wat je altijd al had willen vragen.

5 Natuurfotografie beurs
De vijfde pijler van deze topdag bestaat uit de markt, met stands van o.a. Canon, Nikon, importeur Transcontinenta, Vivara, de sponsoren Swarowski en Cameratools en reisorganisatie Birding Breaks. Natuurlijk zal er ook een Pix-stand aanwezig zijn, waar je een kakelvers exemplaar van Birdpix 7 kunt aanschaffen.

Er zullen nog veel meer inspirerende lezingen, workshops en seminars worden gegeven. Binnenkort zal het hele programma online staan.

Praktische informatie
De kosten voor deze dag bedragen €14,90 voor bezoekers met een pixpas (zie www.birdpix.nl/pixpas.php) en €19,90 zonder pixpas. Bezoek aan het NCB Naturalis is inbegrepen!
Direct na je inschrijving ontvang je een mail met praktische informatie en hoe je kunt betalen.

De PiXperience vindt plaats in NCB Naturalis in Leiden. Het programma begint om 10:00 uur. Je bent welkom vanaf 09:30 uur. Einde rond 17:00 uur.
Wij adviseren om met het OV te komen. Als je toch met de auto komt, kun je het beste parkeren bij
het LUMC (1,50 euro per uur).Dit ligt op 6 minuten lopen van Naturalis. Bezoek www.Naturalis.nl voor alle informatie over bereikbaarheid.

Neem je camera mee!
Er valt heel veel te beleven tijdens de PiXperience! Neem je camera mee en fotografeer vogels vanuit een 20 meter lange schuiltunnel, of doe mee aan de fotowedstrijd “winter in het bos van
Bosman” (op 5 minuten loopafstand). Ook is er de mogelijkheid om tegen een gereduceerde prijs de sensor van je camera grondig te laten reinigen. Meer informatie hierover volgt nog

Fotowedstrijden
Doe mee aan de Birdpix en Nederpix fotowedstrijden “beste foto van 2010’! Tijdens de PiXperience worden de winnaars bekend gemaakt van de twee fotowedstrijden.

De eerste 200 inschrijvingen zijn binnen. Zorg dat je er ook bij bent en schrijf je in voor deze enerverende dag! http://www.birdpix.nl/pixperience.php
Back to top
Reply with quote
 
Display posts from previous:   
   Birdpix.nl Forum Index -> Nieuws

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
Page 1 of 1


Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum