Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by
Birdpix.nl Forum Index -> Sponsorforum


Nieuw fotografie magazine

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
View previous topic :: View next topic  

Author
Message
DIGIFOTO Pro Magazine
Joined: 09 Oct 2009
Posts: 41
Location: Rijswijk
Offline

View user's profile Send private message Visit poster's website
PostPosted: Fri 23 Dec 2011, 9:18    Post subject: Nieuw fotografie magazine
Nieuw: DIGIFOTO Starter - Starten met fotografie

DIGIFOTO Starter richt zich op iedereen die net een camera heeft gekocht of van plan is een camera aan te schaffen of op wat voor manier dan ook wil beginnen met fotografie, maar nog weinig tot geen kennis in huis heeft. Met heldere, begrijpelijke taal geven we de lezer uitgebreid advies over de aanschaf van de juiste compactcamera’s, spiegelreflexcamera’s, systeemcamera’s, objectieven en fotografische accessoires. We gaan in op het werken op een pc of Mac, het regelen van de juiste nabewerking, veilige opslag van je foto’s en afdrukken op eigen printer. Ook geven we tips en adviezen voor het afdrukken van de mooiste resultaten op canvas, vergrotingen of in een fotoboek bij afdrukcentrales.

Verder komen allerlei accessoires aan bod die zeker voor de beginnende fotograaf van pas komen, zoals statieven, fototassen, etc. Wat moet je hebben en waar moet je op letten? Alles komt aan bod in DIGIFOTO Starter. Het motto van de redactie is dan ook: ‘terug naar de basis’.

www.digifotostarter.nl is speciaal ingericht voor de beginnende fotograaf. De website wordt elke dag voorzien van content en informeert, inspireert en adviseert de bezoeker. Daarnaast gebruikt DIGIFOTO Starter diverse social media om nog beter de doelgroep te bereiken:
www.twitter.com/digifotostarter
www.facebook.com/digifotostarter
www.digifotostarter.nl/google+

In 2012 zal DIGIFOTO Starter vier keer per jaar verschijnen. In de kiosk betaal je 4,95 euro. Een abonnement voor vier edities kost 17,50 euro per jaar.


_________________
DIGIFOTO Pro is een magazine met diepgravende features, interviews, workshop, reviews en portfolio’s. Altijd met zoveel mogelijk interactie met de lezer en alles geschreven met de zeer kritische en gevorderde doelgroep in het achterhoofd.
Back to top
Reply with quote
 
Display posts from previous:   
   Birdpix.nl Forum Index -> Sponsorforum

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
Page 1 of 1


Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum