Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by
Birdpix.nl Forum Index -> Sponsorforum


Presentatie Canon C300 bij Cameratools

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
View previous topic :: View next topic  

Author
Message
Cameratools
Joined: 25 Jul 2011
Posts: 13

Offline

View user's profile Send private message
PostPosted: Mon 23 Jan 2012, 12:19    Post subject: Presentatie Canon C300 bij Cameratools
Op maandag 30 januari heeft Cameratools de primeur van de Canon EOS C300. Het professionele Canon CPN Team zal de gehele dag aanwezig zijn om de ins en outs te kunnen vertellen van deze nieuwe camera! De C300 met EF mount en de C300 met PL mount zullen beide aanwezig zijn met diverse objectieven.

Canon maakte recent de introductie bekend van de Canon EOS C300 Digital Video Camcorder.De EOS C300 Digital Video Camcorder beschikt over een nieuw ontwikkelde Super 35 mm-equivalent circa 8.29- Megapixel CMOS sensor, zal beschikbaar zijn in twee modellen: de EOS C300 Digital Video Camcorder, uitgerust met een EF vatting voor compatibiliteit met Canonís huidige gevarieerde aanbod van uitwisselbare EF objectieven voor EOS single-lens reflex (SLR) cameraís en nieuwe EF Cinema Lens line- up; en de EOS C300 PL Digital Video Camcorder, met een PL vatting voor gebruik met industriestandaard PL objectieven.
Tot op heden zijn er in diverse media berichten over deze camera verschenen, niet in de laatste plaats op de CPN website. Niet eerder was er echter de mogelijkheid om de camera zelf te bekijken en vast te pakken. Daar gaat nu dus verandering in komen!

Het Canon CPN en CameraTools team nodigt u dan ook van harte uit om maandag 30 januari as. deze diamant te komen bewonderen. Opgave is niet nodig en toegang is vanzelfsprekend gratis. De inloopdag is van 10.00 - 17.00 uur.
Back to top
Reply with quote
 
Display posts from previous:   
   Birdpix.nl Forum Index -> Sponsorforum

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
Page 1 of 1


Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum